-->
 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Πώς αυξάνω την επισκεψιμότητα στο μπλογκ μου.


Ο αριθμός των ατόμων που επισκέπτονται το  μπλογκ σας μπορεί να αυξηθεί με πολλούς και διάφορους τρόπος.Ο κυριότερος , ο οποίος παραμένει ακόμα και σήμερα ,μετά την τεράστια ανάπτυξη των κοινωνικών δικτύων,είναι φυσικά το περιεχόμενο του μπλογκ σας.Η ποιότητά του και το πόσο χρήσιμο και δημοφιλές είναι στους επισκέπτες σας είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

μοναδικό περιεχόμενο
Είναι το μοναδικό που μπορείτε να βασιστείτε με σιγιουριά ώστε να αυξάνεται συνεχώς η επισκεψιμότητα του μπλογκ σας.Πρέπει δηλαδή να ανανεώνετε το μπλογκ σας γράφοντας πρωτότυπες και χρήσιμες αναρτήσεις,που δεν θα μπορεί να τις βρει κάποιος πουθενά στο διαδίκτυο.symvl.blogspot.com  Μην αντιγράφετε και μην ξεπατικώνετε άλλα σάιτ.Αν αρέσει το υλικό σας,αν λύνει κάποιο πρόβλημα του επισκέπτη τότε εκείνος θα ξανάρθει.Βέβαια το να γράψεις πολύ καλό και ενδιαφέρον περιόχομενο που θα αρέσει μάλιστα σε πολλούς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.Αυτό εξαρτάται από τη δημιουργικότητα του καθενός.Εκεί κολλάει η δουλειά...

facebook
Ένας δεύτερος σημαντικός τρόπος για να αυξήσετε τους επισκέπτες είναι βέβαια τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook.Μέχρι πρόσφατα το γνωστό σε όλους μας πλέον fb ήταν μια σημαντική πηγή για τα μπλογκ μας.Και λέω μέχρι πρόσφατα ήταν,γιατί μετά τις τελευταίες αλλαγές που έκανε ο Τσούκερμπερκ στο facebook όλοι έχασαν .Για να μην πω καταστράφήκαν.symvl.blogspot.com  Γιατί;Γιατί πλέον πρέπει να πληρώσεις στο φβ για να δουν τις αναρτήσεις σου αυτοί που έχουν κάνει ήδη στη σελίδα λάικ.Π.χ. έχεις μια φανπέιτζ με 5000 λάικς.Ενώ πρίν τις αλλαγές έβλεπαν όλοι τα πόστ σου,τώρα ζήτημα είναι να μπορεί να τις δει ένα 10%.Στην καλύτερη περίπτωση...Για τους υπόλοιπους πρέπει να πληρώσεις σημαντικά ποσά.Που δεν τα διαθέτουμε πλέον.

Επιπλέον τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης symvl.blogspot.com  έχουν το μεγάλο μειονέκτημα ότι οι επισκέπτες που στέλουν στο μπλογκ και κάνουν κλικ στα ποστ μας απλά από περιέργια .Μετά από λίγο φεύγουν από το σάιτ μας.Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά.

κάνουμε SEO
Ο τρίτος σημαντικός τρόπος είναι να κάνεις SEO στο μπλογκ σου που ισοδυναμεί με το Search Engine Optimization ,δηλαδή βελτιστοποίηση του κώδικα του μπλογκ ώστε να είναι symvl.blogspot.com  φιλικός με τις μηχανές αναζήτησεις.Υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι στο διαδίκτυο που μιλούν για το πώς μπορεί να εφαρμόσει απλές τακτικές SEO στο μπλογκ του.

επιλέγουμε σωστά keywords
Ένας τέταρτος τρόπος όχι λιγότερο σημαντικός είναι τα keywords ,οι λέξεις-κλειδιά δηλαδή που είναι σημαντικές για το μπλογκ μας.Πρέπει να επιλέγουμε λέξεις-κλειδιά οι οποίες θα τραβήξουν κόσμο.Αν γράφουμε π.χ.,λέμε τώρα,για τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά ,πόσοι ενδιαφέρονται γι'αυτό το θέμα;Μάλλον λίγοι.Και αν γράφουμε στα ελληνικά ,ακόμη λιγότεροι ,μετρημένοι στα δάχτυλα.Από την άλλη να μην επιλέγουμε πολύ γενικές κατηγορίες ,όπως π.χ. αυτοκίνητα, γιατί απλούστατα πιθανότατα δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσουμε ποτέ τους ήδη symvl.blogspot.com μεγάλους ανταγωνιστές στο θέμα και να ανέβουμε στην πρώτη σελίδα στη μηχανή αναζήτησης της Γοογλε.

κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης
Να χρησιμοποιήτε γουίτζετ με κουμπιά κοινοποίσης του περιεχομένου σας στο fb, twitter ,google+ ώστε να δίνετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κοινωποιούν το πρωτότυπο περιεχόμενό σας.

Συμπέρασμα-Ρίξτε το βάρος στο πρωτότυπο περιεχόμενο και συνδυάστε το, δευτερευόντως, με τα υπόλοιπα.Όχι το αντίστροφο.

Με δουλειά και δημιουργικότητα τα υπόλοιπα θα έρθουν.Κάποιοι βέβαια μπορεί να πουν 'μα έχω το μπλογκ τόσα χρόνια και ακόμα δεν γίνεται τίποτα'.Και δίνω την απάντηση 'τότε μάλλον δεν αρέσει το μπλογκ σου φίλε ή απλά δεν το δουλεύεις όσο πρέπει'

Μελετήστε λίγο τα παραπάνω και καλή συνέχεια.
symvl.blogspot.com


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.