-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Το adsense θέλει σκλαβάκια!

Η γοογλε για να πληρώσει καλά για τις διαφημίσεις σου άντσενς θέλει να γράφεις σχεδόν καθημερινά.Έτσι φαίνεται,τουλάχιστον.

Τα καθημερινά κέρδη από το άντσενς φαίνεται να είναι απευθείας σε αναλογία με το πόσο καλό είναι αυτό που γράφεις και το πόσο συχνά γράφεις.Αν το επίπεδο των αναρτήσεών σου είναι μέτριο ή όχι καλό τότε το καθημερινό γράψιμο είναι απαραίτητο.Ίσως και όχι μόνο ένα άρθρο τη μέρα αλλά δύο και τρία!Πρακτικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει και δεν είναι για όλους.Πρέπει κάποιος να έχει άνεση στο γράψιμο και να είναι δημιουργικός.symvl.blogspot.com Να είναι σε θέση να κατεβάζει νέες ιδέες σε καθημερινή βάση.Όχι και ότι πιο εύκολο υπάρχει.Αν το άρθρο είναι αρκετά καλό το άντσες μπορεί να αποδόσει για δυό ,τρεις μέρες,ίσως και παραπάνω χωρίς να γράψεις κάτι καινούριο.

Πάντως ,όπως έιπα,καλό ή κακό άρθρο ,πρέπει να γραφτεί και ας είναι ότι να ναι στην κυριολεξία.Αν δεν ακολουθείσετε το αυστηρό αυτό σύστημα είτε επειδή 'σπάσατε' λόγω κούρασης είτε επειδή δεν κατεβάζει η γκλάβα καινούριες ιδές, η γουγκλ σας τιμωρεί μειώνοντας τα ημερήσια κέρδη.Αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον βγάζω από τα symvl.blogspot.com χρόνια που παρατηρώ το adsense. Και η τιμωρία έρχεται πολύ γρήγορα,σε δύο,τρεις ή ακόμη και μία μέρα με τα μειωμένα ημερήσια κέρδη στον λογαριασμό σας άντσενς.

Αν καταφέρνει και γράφει κάποιος σε καθημερινή βάση ένα ευμεγέθες κείμενο ή έστω μέτριο κείμενο,όχι μια,δύο παραγράφους,σε βάθος χρόνου θα βλέπει τα κέρδη του να αυξάνονται.symvl.blogspot.comΣε κάποια στιγμή θα δει ότι θα φτάσει σε ένα μέγιστο μηνιαίο μέσο ποσό.Για να ανεβάσει εκεί κι άλλο τα κέρδη του κάποιος θα πρέπει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και τεράστια αποθέματα υπομονής και γράφει ακόμη περισσότερο.

Η γκουγκλ δηλαδή θέλει σκλαβάκια,να γράφουν μέχρι τελικής πτώσεως αν θέλουν να βγάλουν χρήματα.

Ακόμη και να καταφέρει κάποιος να κρατήσει το ρυθμό δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλει καλά λεφτά.Αυτό εξαρτάται από διάφορους άλλους παράγοντες.

Καλή υπομονή,αν αντέχετε και καλές ιδέες!
symvl.blogspot.com


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.