-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Κλειστό μπλογκ,αφαίρεση του blogspot και άλλα.

''Kαλησπέρα...
Είδα το email στην σελίδα και πήρα το θάρρος να κάνω μερικές ερωτήσεις...

1ον. Υπάρχει δυνατότητα στο μπλογκ μου να βάλω Register και να γίνει μόνο για μέλη;
Ή να βγαίνει κάποια αρχική σελίδα με κάποια που θέλω εγώ να δείξω
και αν θέλουν να ψάξουν παραπάνω, τότε να πρέπει να κάνουν εγγραφή και να γίνονται μέλη ;

2ον. Επειδή στο google το μπλογκ μου εχει μια καλή θέση...αν αλλάξω το όνομα και το κάνω χωρίς blogspot ,δηλαδή να το κάνω σκέτο gr (αν και δεν ξέρω πως...) θα χαλάσει η θέση μου στο google ;

και 3ον  Αν θελήσω να αλλάξω το template μου θα πρέπει να αλλάξω απ΄την αρχή τα πάντα και να βάλω ξανά όλες τις κατηγορίες και τα άρθρα μου ;

Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου,
Με εκτίμηση.''


Απάντηση.
Καταρχάς,καλησπέρα.
1ον
Για το πώς μπορεί να κάποιος το μπλογκ του κλειστό,να μπορούν να το βλέπουν μόνο ορισμένοι αναγνώστες μιλήσαμε σε πρόσφατή μας ανάρτηση.

Αν θέλεις να έχεις και μια αρχική σελίδα υποδοχής ανοιχτή για όλους είναι αρκετά πολύπλοκο.Ένας απλός τρόπος θα ήταν να δημιουργήσεις ένα καινούριο μπλογκ μιάς μόνο σελίδας το οποίο με λινκ θα ανακατευθύνει στο κλειστό σου μπλογκ.Βέβαια το μπλογκ αυτό της μιας σελίδας θα χρειαζόταν αρκετό φτιάξιμο και πείραγμα για να φαίνεται ωραία.

2ον
Η αλλαγή από blogspot σε gr γίνεται με την αγορά domain name
 από κάποια διαδικτυακή εταιρεία.Αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα ίσως χαλάσει λίγο.Αλλά μετά θα πάρει τα πάνω του περισσότερο από πριν που ήταν blogspot.Ένα όνομα σε gr  ή com ή κάτι άλλο προτιμάται στις μηχανές αναζήτησης από ένα  blogspot.

3ον
Η αλλαγή του τέμπλειτ δεν θα επηρρεάσει καθόλου τα άρθρα.Θα επηρρεάσει όμως τα widgets όπως είναι οι κατηγορίες οι οποίες ενδεχομένως να χρειστούν απλά αλλαγή θέσης στη Διάταξη.Άλλα όμως πιο πολύπλοκα γουίτζετ υπάρχει μια πιθανότητα να χαλάσουν.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.