-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Πώς φτιάχνω μπλογκ.



Τα μπλογκ ή ιστολόγια είναι πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό και πολύς κόσμος ψάχνεται να ασχοληθεί με αυτό αλλά δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει.

Στή σημερινή λοιπόν ανάρτηση θα ασχοληθούμε λίγο με το θέμα της δημιουργίας ενός μπλογκ από το μηδέν.

Στο διαδιαδίκτυο κυκλοφορούν διάφοροι ιστότοποι που σας προσφέρουν το περιβάλλον και εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα απλό μπλογκ χωρίς να απαιτείται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού.

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για μπλογκ είναι το blogspot της Google.Η επιτυχία του οφείλεται κυρίως ,κατ´εμέ, στην ευκολία χειρισμού του.Άλλες είναι η wordpress,drupal,και πολλές άλλες.

Ξεκινάμε λοιπόν να φτιάξουμε το πρώτο μας ιστολόγιο (μπλογκ)

εδώ κάνουμε την εγγραφή
Τα βήματα ένα,ένα
Αρχικά πηγαίνουμε  σ'αυτή τη σελίδα και κάνουμε εγγραφή.Για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την εγγραφή θα πρέπει να έχουμε ήδη λογαριασμό email, όπως στο yahoo,msn,gmail ή ότι άλλο επιλέξουμε.Το email  αυτό όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής μας ,θα συσχετιστεί με το μπλογκ μας.

Αυτό ήταν! Τόσο απλό.Το πρώτο και βασικότερο βήμα έγινε.Τώρα μένει να εξοικειωθείτε με τον χειρισμό της πλατφόρμας του blogger.

Καλό blogging!Για διευκρινίσεις κάντε σχόλιο.




@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.