-->
 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Αυτόματο 'διαβάστε περισσότερα' στις αναρτήσεις σας.

Αν έχετε μεγάλα ποστ τότε η κεντρική σελίδα σας θα κάνει πολύ περισσότερο χρόνο για να φορτώσει.Ένας απλός τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό είναι να σπάσουμε την ανάρτηση ,βάζοντας στο τέλος τη φράση διαβάστε περισσότερα.

Πολλά τέμπλειτς ειδικά αν είναι καινούρια ή αγορασμένα τον έχουν τον κώδικα έτοιμο.Στις τέμπλειτς που προσφέρει δωρεάν το μπλόγκερ όμως ο κώδικας αυτός δεν υπάρχει και πρέπει να προστεθεί.

Για να σπάσουμε λοιπόν τις αναρτήσεις και να εμφανίζεται το διαβάστε περισσότερα στο τέλος,το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε τον παρακάτω κώδικα.

1.Στην επεξεργασία προτύπου με cntr+F ψάχνουμε για /head

Ακολούθως,προσθέτουμε τον παρακάτω κώδικα ακριβώς πάνω από αυτό.<script type='text/javascript'>
var thumbnail_mode = "no-float" ;
summary_noimg = 430;
summary_img = 340;
img_thumb_height = 120;
img_thumb_width = 120;
</script>
<script type='text/javascript' src='http://widgets.way2blogging.org/blogger-widgets/w2b-auto-readmore-blogger.js' ></script>

2.Ψάχνουμε με cntr+F για
<data:post.body/>

και το αντικαθιστούμε με τον παρακάτω κώδικα.

<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'><data:post.body/><b:else/><b:if cond='data:blog.pageType == &quot;static_page&quot;'><data:post.body/><b:else/><div expr:id='&quot;summary&quot; + data:post.id'><data:post.body/></div><script type='text/javascript'>createSummaryAndThumb(&quot;summary<data:post.id/>&quot;);</script><div style='clear: both;'/><span class='rmlink' style='font-weight:bold;padding:5px;float:right;text-align:right;'><a expr:href='data:post.url' >Read more ... </a></span></b:if></b:if>

Προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσετε.
Στο τέμπλειτ σας μπορεί να υπάρχει ήδη ο κώδικας σκρίπτ με το summary, και μάλιστα πολλές φορές,  και αυτό το γεγονός να εμποδίζει τη σωστή λειτουργια του κώδικα.Οπότε ψάξτε στο τέμπλειτ με Cntl+F για summary και αφαιρέστε όλον τον κώδικα script που περιέχει μέσα το summary.

Επίσης αν υπάρχουν πάνω από ένα data:post.body αφήστε μόνο το τελευταίο.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.