-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Μπάρα με adsense που σκρολάρει.

Σήμερα έχουμε για όλους εσάς που έχετε διαφημίσεις άντσενς στο μπλογκ σας,ένα πολύ χρήσιμο γουίτζετ που σίγουρα φάγατε τον τόπο για να το βρείτε.Είναι για μπάρα με διαφήμιση που σκρολάρει!

Η μπάρα εμφανίζεται στο σημείο που θα βάλετε το γουίτζετ στο Πρότυπο/Διάταξη και ενώ εσείς σκρολάρετε πάνω κάτω αυτή παραμένει στο ίδιο σημείο αφήνοντας πάντα ορατή τη διαφήμιση!

Δείτε δύο ιστότοπους με παρόμοια μπάρα για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

http://www.glossesweb.com/2013/01/blog-post_19.html
http://www.apocalypsejohn.com/

ο κώδικας
Ακολουθεί ο κώδικας και μετά ο τρόπος ρύθμισης αν δεν εμφανίζεται σωστά.

<div id='BeH-Fixed'><script type="text/javascript"><!--
Εδώ ο κώδικας του άντσενς (π.χ. 160x600 skyscraper) ή άλλης διαφήμισης.


    <p style=" line-height:0px; font-size:10px; font-weight:bold; text-align:center;"><a style="color:black" href="http://symvl.blogspot.com">πάρε το γουίτζετ</a></p> </div>
<script>
window.onload = function() {

  function getScrollTop() {
    if (typeof window.pageYOffset !== 'undefined' ) {
      // Most browsers
      return window.pageYOffset;
    }

    var d = document.documentElement;
    if (d.clientHeight) {
      // IE in standards mode
      return d.scrollTop;
    }

    // IE in quirks mode
    return document.body.scrollTop;
  }

  window.onscroll = function() {
    var box = document.getElementById('BeH-Fixed'),
        scroll = getScrollTop();

    if (scroll <= 270) {
      box.style.top = "10px";
    }
    else {
      box.style.top = (scroll -260) + "px";
    }
  };

}
 </script>
<style>
#BeH-Fixed {

  position: absolute;
  z-index:9999;
}
</style>


Η ρύθμιση του κώδικα
Ξεκινάμε πάντα από τη ρύθμιση του κόκκινου .Αν η μπάρα πάει πολύ χαμηλά όταν σκρολάρετε αυξήστε το κόκκινο.Ακολούθως το μπλε είναι συνήθως δέκα πίξελ παραπάνω από το κόκκινο και το κίτρινο η διαφορά τους.

Εγκατάσταση
Αντιγράψτε τον παραπάνω κώδικα μέσα σε ένα γκάτζετ HTML/Javascript στη Διάταξή σας και τοποθετείστε το εκεί που θέλετε να εμφανίζεται.Π.χ. αν θέλετε να εμφανίζεται αριστερά ,βάλτε το αριστερά.

Αν πάλι αντιμετωπίζετε πρόβλημα κάντε σχόλιο με το λινκ του μπλογκ σας για του ρίξω μια ματιά.

@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό!!Πολύ καλό!!!Αλλα μήπως παραβαινει κάποιο κανόνα της google?Το χεις δοκιμάσει ποτε και να ναι τι ctr έχει?Ευχαριστώ.

απλές συμβουλές είπε...

φίλε ctr έχει,αλλά....Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι παραβαίνει και δεν παραβαίνει.Δεν είναι καθαρό αν παραβαίνει κάποιο κανόνα της google.Το έχουν βάλει και μεγάλα σάιτ χωρίς να τους πειράζει κανένας.Ίσως όμως δεν τους πειράζει γιατί είναι μεγάλα.Πάντως το γουίτζετ δεν είναι iframe και αυτό είναι σημαντικό.Αν ταιριάζει με το γενικό στήσιμο του σάιτ σου και το σάιτ σου είναι καλό ,έχει κάποια επισκεψιμότητα,καλό στήσιμο ,δίνει εμπειρία στο χρήστη ,μάλλον δεν θα υπάρχει.Πρόβλημα.
Για το ctr ,από τη δική μου εμπειρία φαίνεται ότι το ctr δεν ανεβαίνει μόνο επειδή έβαλες μια διαφήμιση σε καλή θέση αλλά πρέπει να συνδυαστεί με τη συνεχή ,σχεδόν καθημερινή ενημέρωση του σάιτ σου,όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο.Η google ακυρώνει πολλά κλικ οπότε δεν φαίνονται στο ctr και ας κλικάρουν περισσότεροι στο εν λόγω γουίτζετ.Περισσότερα πάνω σε αυτό σε μελλοντική ανάρτηση.