-->
 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

ημερολόγιο Μάγια (widget)


Η σημερινή ανάρτηση είναι ένα όμορφο γουίτζετ με το ημερολόγιο των Μάγιας και αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη λήξη του στις 21 Δεκεμβρίου 2012 που υποτίθεται ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Δεξιά στο γούιτζετ είναι το πραγματικό ημερολόγιο Μάγια με τη μορφή γραναζιών.Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα μέσα σε ένα HTML/javascript ,αποθηκεύστε και είστε έτοιμοι.

<script type="text/javascript" src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js"></script><script type="text/javascript">if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('0a55ff62-d4d4-46a5-b2e0-b9cef1a0cb09');</script>
<noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/countdown-maya-2012">Countdown Maya 2012</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>! Not seeing a widget? (<a href="http://support.widgetbox.com/">More info</a>)</noscript>


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η  αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.