-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Σφάλμα javascript στη νέα template του μπλόγκερ.

Πρόσφατα η Google κατήργησε τελείως την παλιά πλατφόρμα της στο μπλόγκερ και χρησιμοποιεί πλέον μόνο την καινούρια.Πιό εύχρηστη,πιο εμφανίσιμη,δεν λέω.Αλλά όλο προβλήματα και σφάλματα βγάζει.'Ενα τέτοιο σφάλμα XML προκύπτει όταν προσπαθούμε να βάλουμε κώδικα javascript στο template μας.

Ο κώδικας javascript είναι αυτός μέσα στις μπρακέτες script:

 <script>...........</script>
 ή
<script type="text/javascript">..................................</script>.

Όπως είπα η νέα XML template του μπλόγγερ βγάζει σφάλμα ενώ η παλιά έπαιρνε τον κώδικα χωρίς πρόβλημα.Το σφάλμα αυτό στη νέα template λύνεται εύκολα προσθέτοντας δύο γραμμούλες,αυτές με κόκκινο,μέσα στον κώδικα <script>.

 <script> <![CDATA[ ....................... //]]> </script>
 
Και τα-ντά!




@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Μπορώ να σας κάνω μία ερώτηση; Με ποιό τρόπο οι διαφημίσεις κάτω από κάθε ανάρτηση, μπαίνουν η μία δίπλα στην άλλη; Μπορείτε να μου πείτε ποιόν κώδικα χρησιμοποιείτε ή τι άλλο κάνετε για να φαίνονται έτσι οι διαφημίσεις; Το ψάχνω μέρες και δεν μπορώ να βρω κάτι. Θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθειά σας! Ευχαριστώ... Κώστας!

admin είπε...

Καλημέρα,ευχαριστώ για το σχόλιο.Το πρόβλημα αυτό λύνεται πολύ.Διάβασε σχετικά εδώ