-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

πώς αφαιρούμε το όριο (border) από το facebook likebox

Επιτέλους το facebook έβαλε επιλογή για εμφάνιση ή όχι του ορίου στο likebox.Οπότε απλά κάντε αποεπιλογή στο κουτί show border και είστε έτοιμοι.


Παλιά ανάρτηση
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφοροι τρόποι για την αφαίρεση των ορίων του likebox,άλλοι απλοί άλλοι πολύπλοκοι οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα δεν δουλεύουν.
Εγώ θα σας δείξω έναν ακόμη απλούστερο τρόπο,ο οποίος στην πραγματικότητα δεν αφαιρεί το όριο,αλλά το κρύβει.Η απόκρυψη γίνεται με απλό τρόπο,βάζοντας ως χρώμα ορίου το ίδιο με το background του μπλογκ σας.Ειδικά αν το background είναι άσπρο ή μαύρο η απόκρυψη είναι πανεύκολη.
Δείτε παρακάτω τον κώδικα του δικού μου likebox.Μετά βρείτε τη σειρά που λέει border_color  και προσθέστε =white ή =black ανάλογα με το χρώμα που θέλετε.

Αυτό ήταν!Το συγκεκριμένο κόλπο λειτουργεί μόνο όταν χρησιμοποιείτε iframe για το likebox.

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSymvoules%2F266420366744792&width=262&height=258&colorscheme=dark&show_faces=true&border_color=white&stream=false&header=false" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:262px; height:258px;" allowtransparency="true"></iframe>   


@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.